Laatste nieuws

Versier het dorp en win mooie prijzen!

Naast alle Koningsdagactiviteiten zou het erg leuk zijn als we ook in het dorp Koningsdag levendig kunnen maken met mooie versieringen. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer een wedstrijd.

  • Wie heeft de mooiste straatversiering?
  • Wie heeft de mooiste huis-tuin versiering?

Dus maak een boog, versier de bomen, struiken, lantaarnpalen enzovoort en win mooie prijzen. De winnaar van de straatprijs krijgt een BBQ pakket aangeboden voor 25 personen. De winnaar van het mooist versierde huis (tuin) wint een boodschappen bon twv € 50,- van de Coop in Achterberg en een bon twv € 50,- van de Wildernis in Achterberg. Plaats 2 en 3 in beide categorieën krijgen van ons ook een mooie prijs.

Hoe doe je mee? Stuur een mail met je gegevens naar info@oranjecomite-Achterberg.nl Je mag zowel meedoen met de straat als met de huis (tuin) versiering.

Voor de groepen die een boog plaatsen of gezamenlijk de straat versieren hebben wij ook dit jaar op de dag/avond van de plaatsing de welbekende verassing onder de noemer "een hapje en een drankje".

Zo'n gezamenlijk initiatief is toch altijd wel iets heel bijzonders en dat willen wij ook dit jaar weer graag benadrukken met een extraatje. Geef je hiervoor op door minimaal twee dagen van te voren te bellen of een appje te sturen naar Gert van de Kolk 0653720740. Wij komen het dan bij jullie brengen.

Hoe leuk is het om gezamenlijk met je (over)buren het feest van Koningsdag hiermee alvast voor te bereiden. Pieter van de Coöp heeft weer een mooie collectie ingeslagen om jullie tegen een kleine vergoeding te voorzien van versieringen.

Wij hopen dan ook dat iedereen net als voorgaande jaren massaal gehoor geeft aan onze oproep.