Laatste nieuws

Koningsdag 2020 afgelast

Beste Koningsdag "Achterberg" bezoeker,

Wat wij de afgelopen weken als Oranjecomité al voelden aankomen is inmiddels door de overheid ook bevestigd. Alle evenementen tot 1 juni (met vergunning) zijn afgelast.

Een onvermijdelijke en begrijpelijke maatregel.

Hetgeen voor ons allen betekent dat Koningsdag 2020 op 27 april helaas geen doorgang kan vinden.

Hoe vervelend ook voor een ieder die op de één of andere wijze betrokken is bij onze organisatie en voor jullie als vertrouwde bezoeker op ons mooie evenement, is dit maar een klein "ongemak" vergeleken bij wat er op dit moment in de wereld om ons heen gebeurd.

Wij gaan als bestuur ook zeker niet bij de pakken neer zitten. Als organisatie gaan wij er alles aan doen om datgene wat wij samen met jullie hebben bereikt, een jaarlijks terugkerende "onvergetelijke" Koningsdag voor iedereen, weer opnieuw te organiseren. Op dit moment zijn wij in beraad wat we willen en gaan doen. Maar daarover later meer.

Voor nu is het allerbelangrijkste dat we met zijn allen in goede gezondheid deze tijd gaan doorkomen en het zo snel mogelijk achter ons zien te laten.

Wij danken jullie voor de onvoorwaardelijke steun en hopen jullie ook in de toekomst weer te mogen begroeten op ons mooie Koningsdag evenement. Zodat we er gezamenlijk weer een geweldig feest van kunnen maken. Tot snel!

Namens het bestuur Oranjecomité Achterberg.