Laatste nieuws

Versier het dorp en win mooie prijzen!

"Als wij het eerder hadden geweten dan…" een veel gehoorde uitspraak van vorig jaar zo net voor en tijdens Koningsdag. En ja, wij geven toe we waren wat aan de late kant met de informatie. We hebben geluisterd en er van geleerd en komen daarom nu als eerste met het onderdeel "VERSIEREN" naar buiten.

Naast alle Koningsdagactiviteiten zou het weer mooi zijn als we ook dit jaar het dorp voor en tijdens Koningsdag levendig kunnen maken met mooie versieringen. En dat we dat kunnen, hebben we vorig jaar bewezen. Om de inspanning wat motivatie bij te zetten organiseren wij daarom ook dit jaar een leuke wedstrijd:

  • Wie heeft de mooiste boog en/of straatversiering?
  • Wie heeft de mooiste huis-tuin versiering?

Dus maak een boog, versier de straten, bomen, struiken, lantaarnpalen enzovoort en win mooie prijzen. De winnaar van de boog en/of straatprijs krijgt een BBQ pakket aangeboden voor 20 personen. De winnaar van het mooist versierde huis en/of tuin wint een boodschappenbon twv € 50,- van de Coop in Achterberg en een bon twv € 50,- van de Wildernis in Achterberg. Plaats 2 en 3 in beide categorieën krijgen van ons ook een hele mooie prijs.

Hoe doe je mee?
Stuur een mail met je gegevens naar info@oranjecomite-achterberg.nl Je mag zowel meedoen met de boog / straat als met de huis (tuin) versiering.

Voor diegenen die een straatversiering organiseren of een boog plaatsen hebben wij op de dag/avond van de plaatsing nog een extra verassing onder de noemer "een hapje en een drankje".Een mooie straatversiering en zeker ook een boog is toch altijd wel iets heel bijzonders en dat willen wij graag benadrukken met een extraatje. Geef je hiervoor op door minimaal twee dagen van te voren te mailen naar info@oranjecomite-achterberg.nl.

Om u alvast een handje te helpen en een start te maken met de versieringen zit er in het programmaboekje van dit jaar weer een coupon. Deze kun je inleveren bij Coop Duijzer in Achterberg voor één GRATIS streng slingers. Het programmaboekje ligt half april bij de inwoners van Achterberg in de bus. Dus knip hem uit en lever hem in bij de Coop. Daar hebben ze overigens nog veel meer liggen om je creatie compleet te maken.

Hoe leuk is het om gezamenlijk met je (over)buren het feest van Koningsdag hiermee alvast voor te bereiden. Wij hopen dan ook dat iedereen massaal gehoor geeft aan onze oproep.

Hierbij wat inspiratie en foto's van vorig jaar:

Inspiratiefoto's: