Laatste nieuws

2018 - Versier het dorp en win mooie prijzen!

Naast alle Koningsdagactiviteiten zou het erg leuk zijn als we ook in het dorp Koningsdag levendig kunnen maken met mooie versieringen. Daarom organiseren wij dit jaar een wedstrijd.

  • Wie heeft de mooiste straatversiering?
  • Wie heeft de mooiste huis-tuin versiering?

Dus maak een boog, versier de bomen, struiken, lantaarnpalen enzovoort en win mooie prijzen. De winnaar van de straatprijs krijgt een BBQ pakket aangeboden voor 20 personen. De winnaar van het mooist versierde huis (tuin) wint een boodschappen bon twv € 50,- van de Coop in Achterberg en een bon twv € 50,- van de Wildernis in Achterberg. Plaats 2 en 3 in beide categorieën krijgen van ons ook een mooie prijs.

Hoe doe je mee? Stuur een mail met je gegevens naar info@oranjecomite-Achterberg.nl Je mag zowel meedoen met de straat als met de huis (tuin) versiering.

Voor diegenen die een straat boog plaatsen hebben wij op de dag/avond van de plaatsing nog een extra verassing onder de noemer "een hapje en een drankje". Een straatboog is toch altijd wel iets heel bijzonders en dat willen wij graag benadrukken met een extraatje. Geef je hiervoor op door minimaal twee dagen van te voren te bellen of een appje te sturen naar Gert van de Kolk 0653720740 of Gerben Bijl 0613858448.

Om u alvast een handje te helpen en een start te maken met de versieringen zit er in dit programmaboekje een coupon. Deze kun je bij Coop Duijzer in Achterberg inleveren voor één GRATIS streng slingers. Dus knip hem uit en lever hem in bij de Coop. Daar hebben ze overigens nog veel meer liggen om je creatie compleet te maken.

Hoe leuk is het om gezamenlijk met je (over)buren het feest van Koningsdag hiermee alvast voor te bereiden. Wij hopen dan ook dat iedereen massaal gehoor geeft aan onze oproep. Hieronder en links wat inspiratie: